Mitt inne i Skövde ligger detta gigantiska glashus som har blivit hotell. Nära till allt och bara en timme från Göteborg, gör detta trestjärniga hotell till ett självklart val bland många resenärer. Priserna är rimliga och läget perfekt. Rummen är enkla men mycket mysiga och närsomhelst på dygnet serveras kaffe och kaka. Hotellet ligger bara 100 meter från järnvägsstationen och nästan lika nära till äventyrsbadet på Arena Skövde. Detta gör att det lämpar sig både för par och familjer. Självklart har man som gäst även tillgång till ett gym på Actic Arena.

Hotellet

Hotel Skövde har en direkt närhet till både shopping, tågförbindelser, parkeringar och biografer m.m. Det har funnits i över 50 år och har därför upprättat starka band med både kommuner, landsting och företag som man samarbetar med. I priset för ett rum, ingår alltid gratis frukost och gratis wi-fi och är man funktionshindrad så är det inga problem då alla rum är handikappvänliga. Shoppingcentret är 4 minuter bort och flygplatsen 10 minuter, vilket gör det enkelt att komma till hotellet när du är trött eller har blivit försenad. Rumspriserna börjar från 795 kr och stiger långsamt uppåt men du kan alltid vänta dig rimliga priser, även för deras största rum. Varje rum har arbetsbord om du skulle behöva arbeta under din vistelse samt privata badrum och gratis toalettartiklar. Hotellet är också tystlåtet för dig som är extra ljudkänslig. Du som reser med husdjur som katt eller hund har också möjlighet att ta med din lilla gäst på rummet. Detta får du säga till om i förväg så att allt finns på plats när ni anländer till hotellet.

Bokning

Hotel Skövde går att boka direkt via hotellets hemsida men om du skulle föredra går det även att kolla upp via andra webbaserade tjänster där man kan boka alla möjliga hotell. Personalen har rykte om sig att vara mycket tillmötesgående så om du skulle behöva något extra eller har problem med något, så hjälper de garanterat till. Eftersom Hotel Skövde ligger så centralt är det mycket på gång och en del fart och fläkt, men på det stora hela så får man ändå en lugn upplevelse. Skövde är ju trots allt ingen storstad utan lite mer av den småskaliga sorten.

Vem passar Hotel Skövde för?

Hotel Skövde välkomnar naturligtvis alla gäster men eftersom det ligger beläget att par fotsteg från centrum och järnvägsstationen är det främst folk på genomresa som hittar dit. Det är perfekt för den som inte vill gå så långt eller för den som saknar bil och inte kan ta sig till utkanternas hotell. Därmed finns allt samlat på en och samma plats och du har Skövde direkt inpå knuten. Vill du ha en gemytlig upplevelse och romantik på samma gång, så kanske Hotel Skövde inte är det optimala hotellet, men för en affärsman eller en person som inte förväntar sig alltför mycket lyx, utan mest bekvämlighet, så är Hotel Skövde pricken över i:et. Härifrån går det lätt att ta sig vidare till andra städer såsom Göteborg, Lidköping m.fl.