Du som vill ha en klassisk och genuin hotellupplevelse i Skövde kan med fördel bo på det trestjärniga hotellet Clarion Majoren. Detta ger sannerligen en unik hotellupplevelse då hotellet delvis är inhyst i en gammal sekelskiftesvilla i en anrik miljö, långt bort från all stress och ståhej. Trots detta är du i mitten av Skövde och har tillgång till alla viktiga sevärdheter och centrum. Hotellet ligger endast 10 minuter från Skövde flygplats om du skulle flyga till staden.

Trestjärnigt blir femstjärnigt

Hotellet är trestjärnigt men har fått utmärkt betyg av de flesta gäster som har provat på att bo där. Det skulle därmed lika gärna kunnat vara fyrstjärnigt eller rent av femstjärnigt enligt vissa. I priset för ett rum får du även inkluderad frukost, afternoon sweets för den sötsugna framåt eftermiddagen samt en mysig middag, vilket betyder att du inte behöver bry dig om att ge dig ut på stan och leta efter restauranger om du inte har lust förstås. Kaffe, te och frukt erbjuds kunderna hela dagen, 24/7. Clarion Majoren är ett helt kontantfritt hotell och detta betyder givetvis att du måste ha ditt kreditkort med dig om du vill handla något. Självklart kan du också swischa.

Sevärdheter och aktiviteter

Runt omkring Clarion Majoren ligger ett antal sevärdheter och möjligheter till aktiviteter. Varför inte besöka Skara Sommarland under den varma årstiden, Skövde Konsthall och Konstmuseum för den kulturintresserade samt en hel hop med golfbanor för den som vill svinga loss för fulla muggar? Då Skövde inte är en storstad finns det möjlighet att både ta bilen eller gå till vissa av dessa sevärdheter. Den som vill rida, golfa, cykla eller vandra har bara några få minuter för att komma fram. Även möjligheter till skidåkning och en lång joggingtur finns redo för gästerna. Ni som vill variera maten lite och ändå ge er ut för att titta på andra restauranger och kaféer i omnejden, kan ta tillfället i akt och ta en promenad utanför hotellet och i dess kvarter.

Hotellets erbjudanden

Förutom sköna och lugna sovrum så kan gästerna avnjuta gratis internet, matsalen där alla måltider serveras, gratis nyhetstidningar, ekologisk frukost i all sin tappning samt möjligheten att även ta med sig sina bästa vänner – nämligen husdjuren. Clarion Majoren är ett djurvänligt hotell som gärna ställer upp för våra fyrbenta vänner. Man har också rätt till att utnyttja tvättrum och print om man skulle behöva. För affärsresenärer finns även ett stort konferensrum som rymmer ett 50-tal personer samt lugna gästvänliga rum där diskussioner kan utbytas.

Varför Clarion Majoren?

Om du inte redan har insett fördelarna med Clarion Majoren, så ska vi påpeka dem nu. Trots att det visserligen finns lite dåligt med parkeringsmöjligheter alldeles intill hotellet, så kan du garanteras en skön upplevelse, oavsett om det handlar om affärsresa eller ren och skär avkoppling. Personalen är alltid begeistrad att få nya kunder och att hjälpa till och man vill gärna fortsätta sitt goda rykte. Hos Clarion Majoren kan du både uppleva gammal och mysig miljö varvat med en modern touch för den yttersta komforten, vilket många kunder naturligtvis uppskattar.